Компанията ще инсталира 42 000 кв.м. соларни панери в централата сиСъсредоточени

...
Компанията ще инсталира 42 000 кв.м. соларни панери в централата сиСъсредоточени
Коментари Харесай

Samsung обеща да ползва 100% възобновяема енергия към 2020

Компанията ще конфигурира 42 000 кв.м. слънчеви панери в централата си

„ Съсредоточени сме върху опазването на нашата планета и сме на път да станем световни пазители на околната среда ”, обявиха от Samsung

Samsung Electronics се ангажира да употребява единствено възобновима сила в своите фабрики, офиси и работни уреди в Европа, Китай и Съединени американски щати не по-късно от 2020 година

Тази седмица компанията заяви, че ще конфигурира 42 000 кв. метра слънчеви панели в централата си в Суон, Южна Корея. Комплексите Пийонгтаек и Хвасеонг на Samsung ще се снабдят и със слънчеви, и с геотермални съоръжения.

„ Samsung Electronics извършва отговорностите си на корпоративен жител на света, като уголемява и поддържа потреблението на възобновима сила ”, съобщи Вон Кионг Ким, изпълнителен вицепрезидент и началник на световните публични каузи в Samsung Electronics.
още по тематиката
„ Както демонстрираме новия си ангажимент, ние сме съсредоточени върху опазването на нашата планета и сме на път да станем световни пазители на околната среда ”, добави той.

Samsung също се ангажира да насърчи най-хубавите 100 партньорски компании, като ги поддържа за въвеждане на нови цели за потребление на възобновими енергийни източници.

„ Съобщението на Samsung е значима крачка напред в придвижването за създаване на бъдеще, захранвано с чиста сила ”, съобщи Дженифър Морган, изпълнителен шеф на „ Грийнпийс интернешънъл ”.

„ Ако компанията продължи със смислени дейности, тя ще се причисли към редиците на новаторските бизнес-лидери, които признават възприятието за необходимост във връзка с изменението на климата и демонстрират, че друго бъдеще е към момента допустимо ”, допълват от еко-организацията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР